Ste si kdaj zaželeli, da bi lahko preplezali visoke stene, ki vam jemljejo dih?

Se povzpeli na vrh skalnega stolpa s čudovitim razgledom in uživali v sončnem zahodu?

Ali pa ste pomislili, da bi svoje plezalne veščine malce nadgradili, se končno znebili strahu pred padcem in začeli plezati zares sproščeno.

Pravi odgovor je PLEZALNA ŠOLA BALVANIJA in naši OUTDOOR TEČAJI:

Začetni tečaj športnega plezanja je namenjen vsem nadebudnežem, ki bi se radi naučili vseh potrebnih tehnik in veščin, ki jih potrebujete za samostojno plezanje v plezališču in dvoranskih stenah.
Tečaj je primeren tako za popolne začetnike, ki še nisto nikoli prijeli za plezalni oprimek kot tudi za plezalce, ki si želijo pod strokovnim vodstvom naučiti vseh potrebnih veščin za varno in samostojno plezanje.

Naslednji tečaj pričnemo MARCA 2020

Več o tečaju:

Si v preteklosti že samostojno plezal ali pa si obiskal začetni tečaj vendar si vsa znanja že pozabil?
Program je namenjen vsem, bolj ali manj aktivnim plezalcem in plezalkam, ki bi želeli pod vodstvom izkušenih inštruktorjev obnoviti in nadgraditi svoje plezalno znanje. Poleg obnove osnov vrvne tehnike, varovanja in plezanja v vodstvu, se bomo ukvarjali tudi z veščinami varnega dinamičnega varovanja in sproščenega plezanja v vodstvu. V ta namen bomo na visoki umetni steni Škofijske klasične gimnazije izvajali različne situacijske vaje, ki jih bomo nato nadgradili z uspešnim, varnim in sproščenim plezanjem na dveh celodnevnih plezalnih izletih v naravna plezališča v Sloveniji.

Naslednji tečaj pričnemo kmalu!

Več o tečaju:
(več info kmalu)

Prijave in vpis

Za podrobnejše informacije pa se lahko obrnete na nas preko našega e-mail naslova – Pošlji mail ali preko spletnega obrazca Kontakt
Prijave in vpisi potekajo na recepciji v Balvaniji.

Predstavitveni video:

Fotografije iz prejšnjih tečajev:

Si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Zacetni tecaj skalnega plezanja (foto)