Za obisk našega plezalnega centra se vam ni potrebno najaviti, enostavno nas obiščete znotraj delovnega časa. Ob prvem obisku na recepciji izpolnite izjavo, da sprejemate “Splošne pogoje in pravila varne uporabe”, ki jih najdete na naši spletni strani. Mladoletne osebe potrebujejo podpis starša. Lahko pa postanete tudi naš član in izkoristite članske ugodnosti.

Za obisk našega plezalnega centra ni potrebna najava, obiščete nas lahko kadarkoli znotraj delovnega časa. Ob prvem obisku se na recepciji izpolni izjava, s katero sprejemate “Splošne pogoje in pravila varne uporabe”. Za plezanje potrebujete športna oblačila, plezalno obutev in magnezij, pa si lahko izposodite pri nas. Balvanija predstavlja koncept modernega plezalnega centra, namenjenega balvanskemu plezanju – torej ni visoke stene, za katero bi bila potrebna varovalna oprema. 

Član športnega društva Balvanija lahko postane vsak, vpisi pa potekajo vse leto. Za članstvo se preposto oglasite na recepciji, kjer izpolnite Pristopno izjavo, poravnate članarino (15€) in prejmete člansko izkaznico. Članstvo zaradi plezalne šole velja od 1. septembra do 31. avgusta. Članske ugodnosti najdeš tukaj.

Otroci mlajši od 12 let morajo biti ves čas v spremstvu starša ali skrbnika. Starejši otroci pa lahko plezajo sami ob pogoju, da ste zanj izpolnili izjavo, s katero sprejemate “Splošne pogoje in pravila varne uporabe”. Izjavo dobite na recepciji.

V našem plezalnem centru nudimo tudi izposojo plezalk. Dnevna izposoja plezalk stane 3 € za nečlane in 1.5 € za naše člane. Če med plezanjem ugotovite, da so vam plezalke premajhne ali prevelike, jih lahko brezplačno zamenjate. Plezalke izposojamo samo za uporabo pri nas in ne za plezanje zunaj.