Vpisi v plezalno šolo za odrasle

posted in: Novice | 0

Začenjamo z novo sezono plezalnih vadb za odrasle! Vadbe so namenjene popolnim začetnikom, ki šele vstopajo v svet vertikale, plezalcem, ki bi se radi seznanili z osnovami plezanja in pa vsem, ki plezajo že dalj časa in/ali si želijo napredovati.

 

Pridi in postani močnejši, še boljši in treniraj v družbi najljubših problemov in motivirne družbe!


SKUPINE

  • INTRO SKUPINA

Še nikoli nisi poprijel za “grif”? Se ti sploh sanja, zakaj ne gremo plezalci do vrha stene po različnih barvah oprimkov? Kako sploh stopim in kako naj se držim? Se s plezanjem šele spogleduješ?

Vabimo te na pravi uvod v plezanje – skupino INTRO, kjer te bomo seznanili s plezalnimi osnovami in ti predstavili svet vertikale. Vadba je sestavljena iz skupinskega ogrevanja s prilagojenimi vajami za plezanje in plezanja na umetni steni v manjši skupini do 10 udeležencev. Pod budnim očesom inštruktorja se boste naučili uporabljati roke, noge, ravnotežje… in možgane, ki so nujno potrebni za premagovanje plezalnih problemov! 🙂

trajanje vadbe: 90 min, 1x na teden

PON 20:00 – 21:30 (Mirjam)


Ali je ta skupina primerna zame? Če pri nas plezaš modre in rdeče bolderje, je ta skupina primerna zate.


  • OSNOVNA SKUPINA

Ko se postaviš na začetno pozicijo v balvanu ter pogledaš proti naslenjemu oprimku… in se ti zdi nerealno daleč 🙂 Takrat je čas, da se pridružiš naši osnovni skupini plezalnih vadb. Osvajanje osnovnih tehnik plezanja je pomembno za nadaljni napredek! Kako to storite lažje, kot pod budnim očesom inštruktorja?

Prvi del treninga je sestavljen iz ogrevanja in prilagojenih vaj za moč, ki so bistvene za izvajane plezalnih gibov. Nadaljujemo na plezalni steni, kjer ima za vas inštrutor pripravljene izzive.

Kljub temu, da je vadba skupinska, so vaje prilagojene posamezniku in njegovim zmoglivostim ter sposobnostim.

trajanje vadbe: 90 min, 1x ali 2x na teden

PON 18:30 – 20:00 (Mirjam)

TOR 18:00 – 19:30 (Neven)

SRE 20:00 – 21:30 (Grega)

(PET 19:00 – 20:30 termin bo odprt v drugem tromesečju)


Ali je ta skupina primerna zame? Če pri nas plezaš rdeče, večino rumenih in kdaj pa kdaj vijola bolder, je ta skupina primerna zate.


  • NAPREDNA SKUPINA

Napredne vadbe so namenjene različnim tipom plezalcev: od starih mačkov, ki načeloma obvladajo plezalne tehnike in bi radi trenirali v motivirani skupini in še napredovali, do tistih, ki so ravno zaključili z obiskom osnovnih skupin in bi radi dvignili svoj nivo plezanja.

Prvi del treninga je sestavljen iz ogrevanja, fizične priprave in vaj, ki nam pomagajo pri osvajanju zahtevnejših gibov v plezanju. Drugi del treninga poteka na plezalni steni v skupini do 10 udeležencev pod budnim očesom inštruktorja.

Kljub temu, da je vadba skupinska, so vaje prilagojene posamezniku in njgovim zmoglivostim ter sposobnostim.

trajanje vadbe: 120 min, 1x ali 2x na teden

TOR 19:30 – 21:30 (Miha)

SRE 18:00 – 20:00 (Grega)

ČET 20:00 – 22:00 (Mitja)


Ali je ta skupina primerna zame? Če pri nas plezaš vsaj vijola in zelene bolderje, je ta skupina primerna zate.


OSTALE KLJUČNE INFORMACIJE:

  • naših vadb se lahko udeležuješ 1x ali 2x tedensko
  • če ste naše vadbe že obiskovali, lahko rezervirate mesto v skupini do 3.9.2023. Mesto dokončno uveljavite s plačilom vadnine in članarine do 22.9.2023 (prvi teden vadb)
  • Z vadbami pričnemo v drugi polovici septembra ozirom v tednu od 18.9. dalje. Vadnina se septembra obračuna sorazmerno, torej kot polovica meseca.
  • vadbe lahko plačujete mesečno ali kot tromesečje. V paketu tromesečja je vračunan popust.
  • Tromesečja so deljena na tri obdobja: oktober – december, januar – marec, april – junij.
  • Z oktobrom dalje bo možno plačevanje tudi preko spleta ozirom na daljavo.

URNIK


CENIK VADNIN:

mesečna cena mesečna cena tromesečna cena
tromesečna cena
1x tedensko 2x tedensko 1x tedensko 2x tedensko
Vadba za odrasle – INTRO 55 EUR / / /
Vadba za odrasle – OSNOVNI 55 EUR 95 EUR 150 EUR 255 EUR
Vadba za odrasle – NAPREDNI 65 EUR 115 EUR 175 EUR 310 EUR

V cene je vključen DDV. Poleg vpisa je potrebno poravnati tudi Članarino v ŠD Balvanija – 15€ (velja od 1.9.2023 do 31.8.2024)


Vpis za odrasle, ki so bili v pretekli sezoni že vpisani v plezalno šolo Balvanija – rezervacije preko maila plezalnasola@balvanija.si. Rezervacije za udeležence lanske sezone pobiramo do najkasneje 3.9.2023, oziroma do zapolnitve skupin. Vpis na recepciji bo možen po potrditvi rezervacije z naše strani.

 

Vpis za odrasle, ki se prvič vpisujejo v plezalno šolo Balvanija – delujemo po principu kdor prej pride, prej melje! rezervirajte mesto preko maila plezalnasola@balvanija.si do 3. 9.2023 oziroma čim prej! Vpis na recepciji bo možen po potrditvi rezervacije z naše strani.