Spletne rezervacije za samostojne obiske

posted in: Novice | 0

spletne_rezervacije


V luči novih ukrepov za omejevanje širjenja okužb bomo od sobote, 17. oktobra, tudi v Balvaniji uvedli rezervacije terminov plezanja. S tem bomo preprečili, da je v centru hkrati preveliko število ljudi. 


NAVODILA:

  •     Na povezavi  https://balvanija.youcanbook.me izpolnite obrazec in izberete želeni termin    plezanja. Rezervirate lahko do 7 dni vnaprej. Rezervacija je možna samo za 1 osebo in za 1 termin v dnevu. 
  •     Vstopnice kupite na recepciji.
  •     V primeru, da po oddani rezervaciji ugotovite, da termina ne morete obiskati, se lahko odjavite preko povezave, ki jo dobite v potrditvenem mailu. Odjava je možna najkasneje en dan pred rezerviranim terminom! V primeru, da odpovedi ne sporočite pravočasno, je potrebno plačati polno ceno za neizvedeni obisk, sicer ni mogoča ponovna prijava.

 

Prostor je potrebno zapustiti 5 minut pred začetkom naslednjega termina. Ob ne polni zasedenosti naslednjega termina je možno obisk podaljšati v naslednji termin (o tem se lahko pozanimate na recepciji).

Možen je obisk brez rezervacije, vendar si pridržujemo pravico do zavrnitve vstopa ob polno rezerviranih mestih. Pri obisku brez rezervacije imajo prednost člani ŠD Balvanija.

Število obiskovalcev v centru je zaenkrat omejeno na 20 oseb.

window.addEventListener && window.addEventListener(“message”, function(event){if (event.origin === “https://balvanija.youcanbook.me”){document.getElementById(“ycbmiframebalvanija”).style.height = event.data + “px”;}}, false);


VODENE VADBE IN TEČAJI:

Glede na omenjene vladne ukrepe smo primorani vodene vadbe in tečaje začasno odpovedati. Torej vse vodene vadbe in tečaji se prenehajo izvajati od petka 16. 10. 2020 naprej, pa do preklica.


SAMOSTOJNI OBISKI:

Od sobote, 17. 10. naprej bo obvezna rezervacija samostojnega obiska, saj lahko le na ta način najlaže zagotovimo dovolj prostora za varno gibanje naših obiskovalcev.

Zaenkrat bo veljaven testni urnik posameznih terminov za teden 17.10 – 23.10. , ki pa ga bomo po potrebi v prihodnjih tednih prilagajali. Radi bi namreč zagotovili možnost plezanja čim večjemu številu naših zvestih članov in drugih obiskovalcev ob hkratnem spoštovanju omejitev. Seveda pa se zavedamo, da bi se vsak rad tudi dobro naplezal ob svojem obisku.

Vse zakupljene in veljavne karte (letne, mesečne in paketi) bodo s 16.10. avtomatično zamrznjene do našega ponovnega normalnega delovanja.

V tem času uvajamo enotno dnevno vstopnico: ČLANI 8€ in NEČLANI 10€. Vse druge vrste vstopnic v tem času žal ne bodo na voljo.


 URNIK: 

Torek, četrtek in vikend:               

Ponedeljek, sreda in petek:

9.00 – 10.55                                 

15.00 – 16.55

11.00 – 12.55

17.00 – 18.55

13.00 – 14.55

19.00 – 20.30

15.00 – 16.55

17.00 – 18.55

 

19.00 – 20.30

 
   

OMEJITVE IN UKREPI:

Še vedno veljajo naslednje omejitve in ukrepi:

  •     Ob vstopu v športni objekt je maska obvezna vse do pričetka samega aktivnega plezanja.
  •     Obvezno je tudi razkuževanje ali umivanje rok ob vstopu v center, med plezanjem in po njem.
  •     V centru je potrebno vzdrževanje ustrezno medsebojne distance.
  •     Prosimo vas tudi, da se ne zadržujete v garderobah. Ta se uporablja samo za odlaganje stvari.
  •     Kave ne strežemo več.

Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost. V primeru vprašanj nas kontaktirajte na info@balvanija.si

Upamo, da se bo situacija kaj kmalu umirila, predvsem pa, da ste vsi zdravi in dobrega počutja. 🙂