Podarite darilni bon

posted in: Novice, Ugodnosti | 0


Bi družinskemu članu ali članici, prijatelju ali prijateljici radi podarili nekaj posebnega? Popeljite jih v svet plezanja in vertikalnega gibanja, kar je lahko izjemno praznično darilo.

Darilni bon je primerno darilo tako za tiste, ki se s plezanjem že ukvarjajo, kot tudi za tiste, ki še niso prestopili v čudoviti svet vertikalnega gibanja. Športno plezanje je vse bolj priljubljeno in popolnoma varno. Navdušite tudi svoje prijetelje.

Naročilo darilnega bona

Prosimo izpolnite spodnji obrazec in pazite na točnost podatkov. Ko naročilo prejmemo, vas bomo po potrebi še kontaktirali.

<strong>Podatki PLAČNIKA darilnega bona</strong> style='text-align: left; color: #ff6633'>
Vaše ime in priimek:
Telefon:
<strong>Podatki PREJEMNIKA darilnega bona</strong> style='text-align: left; color: #ff6633'>
Ime in priimek prejemnika:
<strong>Vrednost darilnega bona</strong> style='text-align: left; color: #ff6633'>
!!! V kolikor je PREJEMNIK član društva ŠD Balvanija, ali pa ste v zgornjem razdelku *Samostojni obisiki:* izbrali Članarina (15 €), lahko izbirate med cenejšimi vstopnicami v razdelku ČLANSKI Samostojni obiski style='text-align: left; color: #666666'>
Želite podariti kaj drugega?
Darilni bon plačate in prevzamete na pultu v Balvaniji

Več o ponudbi

Cene so obračunane po tekočem ceniku

Več o naši ponudbi in programih si lahko preberete tukaj:
Plezalna šola in tečaji za ODRSLE
Plezalna šola in tečaji za OTROKE

PRAVILA UPORABE DARILNEGA BONA

Darilni boni so veljavni eno leto od dneva nakupa. Darilnih bonov ni mogoče delno ali v celoti zamenjati za gotovino. V primeru, da se bon ob uporabi ne vnovči v celoti, je razliko moč uporabiti še ves čas trajanja veljavnosti bona. Bon je prenosljiv le s pisnim soglasjem obdarovanca.