Vpis v plezalno šolo Balvanija

posted in: Novice | 0

Vabljeni k vpisu v plezalno šolo Balvanija

Po poletnem premoru, s septembrom ponovno pričnemo z izvajanjem vodenih plezalnih vadb in tečajev za otroke in odrasle. Vabimo vas k vpisu v naše plezalne programe v sezoni 2018/2019!

Vabljeni, da se nam z vašimi otroci pridružite v tednu od 10.9. do 14.9. na “Tednu pokušine plezalnih vadb”, kjer se bodo vaši otroci lahko BREZPLAČNO preizkusili na naši plezalni steni in pridobili prvi vtis kako pri nas potekajo vadbe.

Več info tukaj: Teden pokušine otroških plezalnih vadb!

Podrobnejše informacije o plezalnih šolah in vodenih programih:

Plezalna šola za otroke in mladino in Plezalna šola in tečaji za odrasle

Delamo, kar imamo radi, zato smo 100 % predani:

  • Naše programe vodijo mladi, predani in aktivni plezalni inštruktorji, ki premorejo ustrezno motivacijsko in pedagoško žilico.
  • Z izkušenimi in neizkušenimi plezalci radi delimo svoje znanje, strast in navdušenje do plezanja.
  • Cilj vsake vadbe je napredek in zasluženo zadovoljstvo po njej.
  • Intenzivnost vadb se sproti prilagaja vsakemu posamezniku.
  • Vse vadbe potekajo na delu stene, ki je zaprta ostalim obiskovalcem, kar zagotavlja nemoteno in kvalitetnejšo izkušnjo.
  • Zavedamo se, da smo tukaj zaradi tebe, zato se ti popolnoma posvetimo.
GLEJ: Urnik // Cenik // Kontakt

Prijave in vpis

Prijave in vpisi v programe plezalne šole Balvanije potekajo (od 10. septembra – za otroške programe) in (od 17. septembra – za odresle programe) dalje na recepciji v Balvaniji.

Za podrobnejše informacije pa se lahko obrnete na nas preko našega e-mail naslova – Pošlji mail ali preko spletnega obrazca Kontakt

Predvideni pričetki

Tednu odprtih vrat za otroške programe – pričetek od 10.9. do 14.9. V teh terminih je udeležba na programih brezplačna.
Vsi programi za otroške – pričetek od 17.9. dalje
Vsi programi za odrasle – pričetek od 17.9. dalje

Na vodeno vadbo v skupinah se je možno prijaviti in jih obiskovati 1x ali 2x tedensko. Prijava velja za točno določeno skupino ter termin in ni možno poljubno prehajanje iz ene skupine v drugo brez predhodnega dogovora. Vplačana vadnina velja za tekoči mesec in se poravna na recepciji v centru v začetku meseca. Udeležba na tečajih in vodenih vadbah je možna le za člane ŠD Balvanija oziroma ob hkratni včlanitvi.
Možen je tudi naknaden vpis v kasnejših mesecih ob pogoju, da so v skupini na voljo še prosta mesta. Prvi obisk na programih vodene vadbe je za nove udeležence vedno brezplačen.