NATEČAJ: Ustvari novo Balvanija majčko!

posted in: Novice | 0

Si designer, ilustrator ali kakšne druge vrste kreator?

Balvanija išče svež, vpadljiv in prepoznaven plezalni motiv za naše nove majčke!

Imaš noro idejo in izjemno oblikovalno žilico?

Sodeluj v našem novem nagradnem natečaju, kjer si lahko prislužiš 100€ nagrade in pa tvoj motiv na novi seriji Balvanija majčk!

1. SPLOŠNI POGOJI

S sodelovanjem v natečaju se šteje, da sodelujoči s temi pogoji soglaša. Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na Facebook strani.
Natečaj poteka od 14. 8. 2018 do 29. 8. 2018 do 24.00h na Facebook strani Balvanija, pri čemer si organizator pridržuje pravico, da natečaj tudi podaljša in o tem obvesti sodelujoče na svoji Facebook strani.

2. SODELOVANJE V NATEČAJU

V natečaju lahko sodelujoči sodeluje tako, da pod objavo, ki naznanja natečaj, v komentar objavi fotografijo motiva, svojega avtorskega dela.

Sodelujoči mora biti avtor objavljenega dela. V kolikor organizator ugotovi, da gre za plagiat, si organizator pridržuje pravico, da sodelujočemu prepove sodelovanje in njegov predlog umake iz nagradne igre.

3. TEHNIČNA NAVODILA IN USMERITVE

Izgodišče za motiv: Kar po tvoje najbolje predstavlja Balvanijo in balvansko plezanje. (dinamično, športno, družabno, zabavno)

– Maksimalna dimenzija motiva: 297 x 420 mm (A3)
– Pozicija motiva: Prsni del majice

– Moška barve majice: mint modra
– Ženska barve majice: oranžna
– Maksimalna uporaba 3 različnih barv
– Vrsta tiska: Sito tisk

4. IZBOR ZMAGOVALCA NATEČAJA

Izbor zmagovalca bo potekal 30. 8. 2018, v prisotnosti 3-članske zasedbe. Izbor ne bo javen. Zmagovalci bodo objavljeni med komentarji objave nagradne igre na Facebook strani organizatorja.

5.NAGRADNI SKLAD

Organizator v natečaju podeljuje:
1. MESTO: 1x Denarna nagrada v vrednosti 100 EUR + 1x Majica z zmagovalnim motivom

6. PREVZEM NAGRADE

Nagrajenec potrdi prevzem nagrade tako, da organizatorju na zasebno sporočilo na Facebooku posreduje svoje osebne podatke – ime in priimek, naslov. Nagrada bo nagrajenec osebno prevzev v prostorih organizatorja.

V kolikor se ugotovi, da sodelujoči ni izpolnjeval pogojev za sodelovanje v igri in/ali da je kršil te pogoje, sodelujoči izgubi pravico do nagrade. V razmerju do takega sodelujočega organizator postane prost vseh obveznosti, v organizatorjevi lastni presoji pa je, da se odloči ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.

V primeru, da nagrajenec v zahtevanem roku ne posreduje zahtevanih podatkov, se šteje, da se odpoveduje nagradi. V tem primeru se ta nagrada ne podeli, organizator pa je prost vseh obveznosti, ki jih ima na podlagi teh pravil do nagrajenca, v organizatorjevi lastni presoji pa je, da se odloči ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.

7.PREKLIC SODELOVANJA IN REŠEVANJE PRITOŽB

Sodelujoči lahko kadarkoli v času igre do vključno 30. 7. 2018 zahteva preklic sodelovanja v nagradni igri in/ali izbris svojih osebnih podatkov.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega.

Ljubljana, 13. 8. 2018