Plezalni večer na galeriji – The Young Savages

posted in: Events, Novice | 0

V ponedeljek 16.11.2015 ob 20.uri vas vabimo na naše prvo večerno druženje na »NA GALERIJI«.

V ponedeljek 16.11.2015 ob 20.uri vas vabimo na naše prvo večerno druženje na »NA GALERIJI«.

Obiskala nas bo Claudia Ziegler, ki je v svetu plezanja znana kot ena izmed najbolj priznanih in spoštovanih fotografinj. Pred kratkim je namreč izdala izjemno foto knjigo »Young Savages« v kateri skozi svoj objektiv predstavlja mlado generacijo vrhunskih plezalcev, ki s svojimi dosežki premikajo meje plezanja in s svojo strastjo navdušuje vse, ki jih plezanje dotakne. Med njimi je tudi naš Domen Škofic, ki brez dvoma, s svojimi uspehi spada med najboljše tekmovalce današnjega časa.

Na dogodku bo poleg Claudije svojo plezalno zgodbo predstavil tudi Domen, ki je letos uresničil enega izmed svojih največjih ciljev, ko si je priplezal svojo prvo zmago na tekmi svetovnega pokala.

Vabimo vas na zanimivo predavanje in slikovno popotovanje skozi plezalne dogodivščine v družbi Domna in Claudije. V kolikor vas bodo njune zgodbe pritegnile in ustrezno motivirale, si boste lahko ta večer zagotovili tudi specialno edicijo knjige »Young Savages« s podpisom obeh gostov.

Morda pa se nam z malo sreče ta večer pridruži še skriti gost. Nekdo ki je prav tako obsežno predstavljen v Claudijini knjigi in ga zagotovo pozna prav vsak pravi plezalec. Upamo, da bo našel čas med svojimi ultra projekti v Mišji peči.

Da pa bo večer še malce bolj zanimiv bo Balvanija tistemu gostu predavanja z najbolj zanimivim in pronicljivimi vprašanjem podarila podpisan izvod knjige obeh oziroma vseh treh naši gostov.

Se vidimo v ponedeljek zvečer na našem prvem »PLEZALNEM VEČERU NA GALERIJI«

https://www.facebook.com/events/907833029298620/