Nova sezona plezalne šole Balvanija!

posted in: Novice | 0

September je mesec, ko v Balvaniji ponovno pričnemo z našimi programi v plezalni šoli.

V tednu od 12.9. do 16.9. tako organiziramo naš “Teden pokušine plezalnih tečajev”, kjer bo mogoče brezplačno dobiti vtis kako pri nas potekajo vadbe, treningi in tečaji. Najbolj zabavno plezanje za otroke v ljubljani!

Programi za otroke in mladino
Programi za odrasle
Urnik vodenih vadb
Cenik (glej pod “Cenik za vodene vadbe”)

Pričetek programov

Določene odrasle skupine z vadbo pričnejo prav tako od 12.9. dalje. Preostale skupine pa z pripisanim datumom ob terminu.

Vsi otroški programi – pričetek 12.9.
Mešana skupina tehnike – pričetek 7.10. ob prijavi vsaj 5 oseb
Šnel kurs, pričetek 4.10. ob prijavi vsaj 5 oseb
Bolder štrik, pričetek z oktobrom ob prijavi vsaj 5 oseb

Dobro je vedeti

Na vadbo v skupinah se je možno prijaviti in jih obiskovati 1x ali 2x tedensko. Prijave so za točno določeno skupino in ni možno poljubno prehajanje iz ene v drugo. Vplačana vadnina velja za tekoči mesec in se poravna na pultu v centru. Prijava v tečaje je možna le za člane ŠD Balvanija oziroma ob hkratni včlanitvi.

Prijave in vpis

Za podrobnejše informacije pa se lahko obrnete na nas preko našega e-mail naslova – Pošlji mail ali preko spletnega obrazca Kontakt

Prijave in vpisi bodo potekali od 12.9. dalje na recepciji v Balvaniji. Vsi naši člani, kateri ste naše programe obiskovali že preteklo sezono, pa si lahko svoje mesto v skupinah tudi v naprej rezervirate z prijavo preko e-maila.

037_Balvanija_plezalni_programi-FB-v3